LONG TIME, NO BRAINS!!

Har fått äran att vidarebefodra ett meddelande angående ett kul prospekt som jag tror många odöda kommer intresseras av.. As follows:

Hej!

I mitten av Februari spelar regissören Hugo Lilja in sin slutfilm på Dramatiska Institutet i Stockholm.
Den heter återfödelsen och handlar, spännande nog, om zombies.
Jag har fått det spännande uppdraget att casta och regiassa denna film och undrar därför om det finns någon zombiewalkare därute som skulle vara pepp på att vara med någon/några dagar? Alla åldrar och utseenden är välkomna!

Lite info:
Det kommer bli en novellfilm (ca 30 min), en pilot till en miniserie.
Ingen ersättning kommer betalas ut men alla statister får mat på plats.
Teamet är ett professionellt gäng bestående av maskör, makeup-artister, kostymörer etc
Det kommer vara mkt blod och var. =)
Hugos senaste film (kortfilm) blev just uppköpt av SVT.

Är du pepp?
Vill du va med?
Har du frågor?
Skicka en intresseanmälan till [email protected].

I mailet skall finnas:
Foto på dig, som zombie eller vanlig människa.
Klädstorlekar
Ålder (personnummer)
Allergier (och om du är vegan/vegetarian)
Och ett JA eller NEJ på frågan om du kan tänka dig att (i zombiesminkning) vara dels eller helt utan kläder (i en ickeerotisk situation).
Mobilnummer

Hoppas vi hörs!
Vänligen
/Caroline Holgersson, FAD

INDY MOGUL

För folk som missat Indy Mogul
http://www.youtube.com/user/indymogul#g/c/AE357D4B911639ED

Sjukt många bra tips och tricks på hur man fixar bra och billiga specialeffekter.

http://www.youtube.com/user/indymogul

FAKE BLOD

Lasse Niemelä
www.nilamedia.com


KONSTGJORT BLOD
Blandas av tre stycken olika baser; brun bas, Röd bas och svartvinbärskoncentrat.
Foto: Onni Qvickström

Brun bas:
1,5 dl. vatten
2 msk kakao
0,5 tsk kanel
Kokas 1 minut

RÖD BAS:
6 dl vatten
6 msk maizena redning för ljusa såser
6 flaskor röd kamarellfärg eller 5 msk.
2/3 flaska guld kamarellfärg
6 msk brun bas
koka under kraftig omröring.
Låt svalna….

Blanda till sist med (Kiviks) lättdryck svart vinbär till önskad konsistens. (Blandas lättdryck i den röda basen då den kokar koagulerar lättdrycken.) Funkar även bra att experimentera med andra svartvinbärsjuicekojncentrat.
Kan frysas men klumpar sig något vis upptining. Går delvis att lösa med hård vispning under uppvärmning.

Äckliga köttslamsor:
Vattenmelon.
Vrid ur vätskan ur fruktköttet.
Låt fruktköttet ligga någon timme i fuskblodet.
Går att äta och smakar helt ok.

Tusen tack till Lasse Niemelä för de här underbara tipsen

RSS 2.0